top of page
Hands Drilling

WAT DOET DE KLEINE KLUSSERVICE

Ontvang voor elke klus een gratis offerte

Neem een professionele klusjesman van Kleine Klusservice in dienst om jezelf gerust te stellen. Ik werk hard om ervoor te zorgen dat al mijn diensten efficiënt en kosteneffectief zijn. Ik kan eenmalig werk doen of doorlopend onderhoud met je plannen dat bij je huishouden of woning past.


Mijn vakmanschap is gegarandeerd. Je kunt verwachten dat ik mij identificeer en relevante diploma's kan laten zien. Lees meer over welke diensten ik kan aanbieden en neem contact met me op voor een gratis offerte.

Diensten: Diensten
20190523_123548.jpg

ELEKTRAWERK

Nieuwe lampen of bestaande schakelaar of stopcontacten vervangen?   Ik heb jarenlange ervaring met het plaatsen van verlichting. Ik kan u ook prima adviseren over type verlichting en duurzaamheid. Ook tuinverlichting en domotica zijn mogelijkheden. Naast elektra help ik ook met coax en netwerk kabels voor internet en TV.

KASTEN OP MAAT

Heb je een klusjesman nodig voor kasten of andere meubels in elkaar te zetten?
Een schuifdeurkast of inloopkast, het kan allemaal. Verlichting inbouwen, geen probleem. Een bestaande kast aanpassen is in veel gevallen ook mogelijk.

IMG-20180307-WA0007.jpg
20190321_165042.jpg

SCHILDERWERK

Heeft u schilderwerk? Ik heb jarenlange ervaring met latexen van muren en plafonds. Ook het  lakken van deuren en kozijnen behoren tot mijn kwaliteiten. Ook schuttingen en schuurtjes voorzie ik graag van nieuwe beits. Wat je project ook is, ik sta voor je klaar om je te helpen. Bel me nu voor een gratis offerte of om een afspraak te maken. Ik beantwoord ook iedere vraag die je maar hebt over hoe ik te werk ga en wat je kunt verwachten tijdens de uitvoering.

MONTAGE

Moet u iets ophangen,of zit er iets los?
Van trapleuning tot brievenbus ,van schilderijen tot (rol)gordijn. Bij Frits moet u zijn.  Bel gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.

20180111_132812.jpg
nieuw douche systeem.jpg

KRANEN EN DOUCHE

Heb je een probleem met een kraan of douchesysteem? Soms volstaat het vervangen van een binnenwerk. Soms is het een betere optie om kraan of douchesysteem te vervangen. Ook hierin kan de Kleine Klusservice u adviseren. Schimmelproblemen in een badkamer zijn erg vervelend. Het vervangen van kitnaden en stoomreiningen van voegen is ook 1 van onze diensten. Ook zal er gekeken worden of de ventilatie in de badkamer verbeterd kan worden.

LAMINAAT LEGGEN EN PLINTEN

Zoekt u iemand die laminaat legt zoals een vakman? Laminaat leggen is helemaal niet zo makkelijk als men in de bouwmarkt beweert. Er worden veel fouten gemaakt, wat de duurzaamheid van devloer niet ten goede komt. Het is belangrijk om te kiezen voor een vloer die geschikt is voor het type gebruik. Wilt u dat de vloeren mooi doorlopen naar andere ruimte dan is het begin heel belangrijk.
En dat maakt het verschil waar u nog jaren van geniet. Ook helpen wij graag met de keuze merk laminaat, kleur en ondervloer.

20180523_171216.jpg
schuttingen plaatsen.jpg

SCHUTTINGEN

Heb je een klusjesman nodig voor het plaatsen van een schutting? Bel gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.

KEUKEN INBOUWAPPARATUUR

Heb je een probleem met een inbouwapparaat in uw keuken? Een gebroken glasplaat in de oven, of maakt jouw afzuiger een raar geluid? Frits vervangt het defecte onderdeel of vervangt het apparaat in overleg met u.

20190102_145611.jpg
slot.jpg

SLOTEN EN BESLAG

Heeft u een probleem met een slot of wilt u nieuw beslag? Er zijn heel veel merken en maten. Wij kunnen u advies geven over een mooi en veilig slot.

Zie je wat je nodig hebt er niet bij staan? Neem contact op om meer over mijn diensten te weten te komen!

bottom of page